Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Pro klidné doručení do Vánoc doporučujeme objednávku uskutečnit do 17.12.2021.

Od 1.11. 21 není umožněn osobní odběr eshopových objednávek.

Naše centrála nefunguje jako prodejna, zboží nelze vyzvednout bez  předchozí eshopové objednávky !!!

 

Kupte si kávu, čaj, nebo čokoládu on-line – nakupování v eshopu firmy J.J.Darboven je pohodlné a výhodné. Jsme součástí skupiny Darboven a vyrábíme značky jako např. Alfredo Espresso, Mövenpick, Alberto, Idee Kaffee, Café Intención a čaje Eilles.

Všechny obrázky, texty a charakteristiky jednotlivých produktů jsou chráněny autorským zákonem a mohou být použity pouze s písemným souhlasem společnosti J.J.Darboven.

PODĚKOVÁNÍ ZA VÁŠ NÁKUP

Při objednávce nad 1 500 Kč je doprava zboží ZDARMA.

Registrovaní zákazníci mohou využít trvalé slevy 2%.

REGISTRACE ZDE.

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 99,90 Kč
skladem

DOPORUČUJEME

naše cena 189,00 Kč
skladem
naše cena 499,00 Kč
skladem
naše cena 209,90 Kč
skladem

KONTAKTY

J.J. Darboven s.r.o.
Sobínská 233
252 19 CHRÁŠŤANY
tel: +420 255 725 725
obchod@darboven.cz
IČ: 18227139
DIČ: CZ18227139

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas J.J.Darboven s.r.o., se sídlem Sobínská 233, 25219 Chrášťany, IČ 18227139, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 64689 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů